Bronzen beelden . beeldend kunstenaar

«      »

bronzen standbeeld, beeldhouwwerk vrouw, staand naakt | beeldend kunstenaar ragonda ijtsma

Terug naar bronzen beelden


Titel: "Woman"
Beeld nr: 49
Oplage: E.A. 1/1
Materiaal: brons
Afmetingen: 170 cm
€ 13.250,00 ex 9% btw

 

Bronzen beeld, vrouw, staand naakt met draperie.

Deze levensgrote figuur behoort tot mijn vrije werk, dit houdt in dat ik het beeld puur voor mezelf gemaakt heb, om mijn eigen emoties vorm te geven. Eigenlijk twijfel ik een beetje of ik dit beeld wel wil verkopen, het is namelijk nog steeds een van mijn favoriete werken...

De oplage van deze sculptuur bestond uit twee beelden en deze zijn al verkocht. Hierboven bij de oplage staat E.A. 1/1 vermeld, wat inhoudt dat dit mijn enige eigen exemplaar is. Het is minder bekend dat een kunstenaar altijd een eigen exemplaar voor zichzelf mag hebben, naast de oorspronkelijke oplage dus.

Deze bronzen sculptuur is een van de weinige kunstwerken van levensgroot formaat, de meeste kunstenaars hebben een voorkeur om heel groot werk te maken maar ik maak liever iets kleinere kunstwerken.
Bij het ontwerpen en afwerken in brons ben je met een beeld van gemiddelde grootte veel eerder klaar en kan ik weer met iets nieuws aan de slag, dat doe ik liever dan eindeloos met een en hetzelfde beeld bezig zijn!
Maar geen nood, soms heb zelfs ik er zin in om aan een groot (stand) beeld of object te beginnen.

Atelierbezoek.

mijn bronzen sculpturen kunt u op uw gemak in de online galerie bekijken. Wilt u een bepaald beeld aankopen dan is het kunstwerk te bestellen via het contactformulier, via een e-mail of telefonisch.
Wilt u mijn atelier bezoeken om alle beeldhouwwerken te bekijken dan kan dit uiteraard altijd en op een tijdstip dat het u uitkomt, maar wel op afspraak, ik hoop niet dat dit een bezwaar is.

Kunst in opdracht.

Ik kan voor u een sculptuur maken, groot of klein, voor binnen of voor buiten en voor elk soort gelegenheid. Bijvoorbeeld een bronzen beeldhouwwerk voor een award uitreiking of een uniek beeldje als relatiegeschenk, een wandreliëf in brons of een ander object, ik hou me aanbevolen voor elk project en elke nieuwe uitdaging op kunstgebied!