Bronzen beelden . beeldend kunstenaar

Klantbeoordelingen over mijn bronzen beelden, reviews over in opdracht gemaakte sculpturen en recensies over de beeldjes uit mijn collectie met de thema's vrouw, zakelijk, liefde, award en ter nagedachtenis.

Gisteren is je prachtige beeldje uitgereikt aan de vertrekkende Algemeen Directeur/Secretaris van de Universiteit. Hij was er buitengewoon blij mee. Graag geef ik je de complimenten door van de aanwezigen, men was er bijzonder over te spreken!
(M. Hahn, Universiteit Leiden)

Het beeldje "de marathonloper" is echt prachtig, complimenten! Het certificaat erbij maakt het helemaal af, veel dank.
(Universiteit Leiden)

Geweldig dat dit zo snel geregeld is, hartelijk dank voor je inspanning! De ontvanger (prof. Rob Roe) was er heel erg blij mee en onder de indruk!
(A. Bakker, Erasmus University Rotterdam)

Zeer content met het beeldje, fraai! Mijn collega's zijn ook erg enthousiast over het ontwerp van het promovendus beeld!
(N. van Meeteren, TNO)

Zojuist heb ik de beeldjes gezien, zien er goed uit, krijg al veel positieve reacties!
(J. Verhage, Unilever Food Solutions)

Het beeldje dat je voor ons hebt ontworpen is prachtig!!! Het drukt zowel "ondersteuning" uit als "samen" en "elkaar helpen". Echt heel mooi.
(J. Hoekstra, Rijksuniversiteit Groningen)

We hebben het beeldje en certificaat in goede orde ontvangen. Dit is precies wat we wilden! bedankt voor het leveren van het mooie product.
(L. de Quartel, DMG)

Zojuist het beeldje ontvangen, het voldoet geheel aan de verwachtingen die ik ervan had, ook de maatvoering stemt overeen. Het is mooi afgewerkt en subtiel zijn de anti glij driehoekjes onder de voet. Kortom, helemaal goed en zijn geld waard!
(WEP)

Hartelijk dank voor het afleveren van de beeldjes! We hebben ze aan de vertrekkende leden van de Wetenschappelijke Raad gegeven en ze waren er erg enthousiast over!
(D. Lynch, KWF Kankerbestrijding)

Het beeldje is zojuist gearriveerd. Het is prachtig, ook het certificaat!
(F. Verhey)

Bedankt voor het beeldje. Het is en blijft een mooi kunstwerk!
(K. Leeuwenstein)

Ik heb het beeld en certificaat ondertussen mogen ontvangen, het is werkelijk prachtig! Nogmaals hartelijk dank.
(J. Wildeboer)

Ik vind het beeld dat je voor me gemaakt hebt heel erg mooi. Precies zoals ik het me had voorgesteld.
(M. Quint)

Het beeld en certificaat zijn goed toegekomen! Ik vind het heel erg mooi, het straalt echt iets bijzonders uit, bedankt!
(H. Corten)

Het beeld is erg mooi geworden met veel oog voor detail! Wat ons betreft helemaal goed.
(P.J en K. Haas)

Het beeld "Applaus" is zeer goed ontvangen!! Nogmaals dank.
(I. de Haan, Vendor)

Ik heb inmiddels het beeld ontvangen en wilde u even laten weten dat het er erg mooi uitziet!
(L. van Schijndel)

Ik heb nu de reactie van iedereen en we zijn allemaal enthousiast over het ontwerp! Zeker hoe u zo de uitleg erbij geeft, super! .........Wilde u nog even laten weten dat onze ouders heel blij zijn met het beeldje!
(H. Mes)

Wij zijn erg blij met het beeldje, supermooi! Nog hartelijk dank voor het opsturen van het certificaat. Het bruidspaar was blij verrast en ontroerd door het mooie beeldje. We hebben verteld over de maakster die erachter schuilt en uw bijzondere en subtiele stijl die ons erg aanspreekt!
(J. van Oosterhout)

We hebben gisteren het beeldje gegeven, ze waren er heel blij mee en vonden het erg mooi!
(L. Mol en R. Postma)

Hierbij een foto van de winnaar van de Vlaamse JO 2011 met het beeldje, door jou gemaakt. De reacties waren zeer positief! (C. Tassenon, Vlaamse JCI)

Je hebt in opdracht van K. Pater voor mij het beeldje "regie in eigen hand" gemaakt. Het was een machtig mooie verrassing en een eer om het beeldje te krijgen. Graag wil ik je bedanken hoe je Kees zijn boodschap in brons hebt gevat. Het is een prachtig beeld geworden waar ik nog lang en veel van ga genieten!
( F. Bosman)

De beeldjes zien er prachtig uit! Ze zijn super mooi geworden en ook erg handig verpakt. Ik denk dat de winnende wetenschappers hier erg blij van zullen worden!
(C. de Jong, ECNP)

De bronzen beelden zijn in goede orde bij ons aangekomen, ze zien er prachtig uit!
(G v Herwaarden, Landschapsbeheer Nederland)

We hebben het mooie beeldje inmiddels in ons bezit! Dank!
(J. Zegers)

We hebben het beeld en het certificaat ontvangen, alles is naar wens en bedankt voor de snelle service!
(L. de Kok)

Het beeldje werd heel erg goed ontvangen, iedereen vond het prachtig! Iemand zei dat het mooier was dan een oscar!
(Expert Platform on Mental Health)

Het was liefde op het eerste gezicht toen ik het zag...u bent erin geslaagd om leven te vatten in zo een uitgepuurde vorm. Kunst moet je raken en uw beeldje raakte me, bewonder een kunstenaar die dat kan! Beeldje toegekomen, is prachtig!
(T. Fiers)

We zijn zeer blij met de beelden. Het misverstand is zo goed opgelost! (M. Roebroek)

Beeld is binnen, certificaat ook! Erg mooi!
(A. Beekman CSK Food Enrichment)

Foto's zijn duidelijk en het zal een zeer mooi kunstzinnig symbolisch aandenken zijn voor de winnaar. Kijk uit om u persoonlijk te mogen ontmoeten en het beeldje in ontvangst te mogen nemen en zal gaarne in mijn relatiekring bekendheid geven aan uw passioneel kunstenaarschap.

De winnaar was in de wolken met het kunstbeeldje (Community Award). Ook de symbolische uitleg vond men passende waarvoor het project staat. Veel lofbetuigingen voor de keuze en de kwaliteit van het kunstwerk. Deze eer komt aan u toe als beeldend kunstenaar. Dank voor uw meesterwerk en professionalisme. Zullen waar we kunnen voor u als kunstenaar publiciteit maken in België. We zijn blij met u als gepassioneerd kunstenaar te hebben mogen samenwerken.
(Willy Ivens en Myriam Boons, Fonds Ivens-Boons, beheerd door de Koning Boudewijnstichting)

We hebben het beeldje goed ontvangen, heel mooi.
(L. Roebroeks)

Ik werd op slag verliefd op het beeldje, ik vind het prachtig en krachtig vooral.
(M. Hendriks)

Het beeldje is gearriveerd en daarbij het certificaat.
Het ziet er prachtig uit en is mooi en verzorgd verpakt.
Wij weten, dat onze zoon en schoondochter hier zeker blij mee zijn, en wij, als gever ook. Hartelijke dank voor de snelle reactie.
(P. van Ravenswaaij)

Dagelijks geniet ik van het bronzen beeldje “Deel van mij” , nu op uw site  “Always with us” / Altijd bij ons” genoemd.
Ik kreeg dit beeld van de afdeling Obstetrie & Gynaecologie bij mijn afscheid i.v.m. mijn pensionering in september 2014. In het UMCG heb ik vanaf 1987 de afdeling Voortplantingsgeneeskunde / IVF opgezet.
Dit beeldje koos ik omdat in mijn ogen de leegte tussen deze man en vrouw het door hen niet verkregen kind is, infertiliteit uitgedrukt als de leegte tussen man en vrouw en toch samen verder, een thema wat mij 30 jaar heeft bezig gehouden.
Ik wilde u deze andere interpretatie van uw kunstwerk nog even melden. Succes met uw prachtige kunst.
(A. Simons)

Hartstikke bedankt. Ik heb alles ontvangen en het beeldje ziet er geweldig uit. Wij zijn er helemaal blij mee, en ik denk degene waar het een cadeautje voor is ook.
(R. de Vries)

Het beeld staat prachtig in mijn huis, dank je wel voor het schitterende beeld!
(D. Verhoeven)

Ik kan je melden dat de ontvanger van het cadeau blij verrast was met je beeld. Veel dank voor het beeld en de snelle bezorging ervan!
(N. Meurs, GSF Academie)

Dankjewel voor de prettige samenwerking en het prachtige beeld!
(J. Slokkers)

Recensies op het internet:

Ragonda heeft een bronzen beeld gemaakt ter nagedachtenis aan mijn man. Ze heeft goed naar mij en mijn zonen geluisterd en het wezen van mijn man weten te vatten in een ontroerend beeld. Dat is op prettige en professionele manier gegaan. Ik ben blij met het resultaat.
(M. Arenoe)

Hele prettige samenwerking, Ragonda denkt heel goed mee en kan ideeën goed vertalen in beeld. Reageert snel op emails en is heel coöperatief en creatief.
(J. Slokkers)