Bronzen beelden . beeldend kunstenaar

Bronzen beelden, direct leverbaar.

Verpakt in een luxe kist plus doos.

Achteraf betalen voor bedrijven.

Kunstopdracht ook via email.

Bronzen beelden, kunst, € 650,- beeld t.g.v. bedrijfsoverdracht of bedrijfsjubileum,  bedrijfskunst door kunstenaar Ragonda IJtsma Bronzen beeld, kunstopdracht voor universiteit, Wageningen UR, PlantBreeding - kunstenaar Ragonda IJtsma bronzen beelden Bronzen beeldje, kunst voor € 400,- bij samenwerking, samenwerken, samen, kunstgeschenk voor een collega Bronzen award in opdracht, sculptuur voor een natuur organisatie
Bronzen beeld, award sculptuur, in opdracht van ondernemersvereniging voor de beste entrepreneur - bronsplastiek van kunstenaar Ragonda IJtsma Bronzen beeldjes, oplage 100, kunstopdracht.g.v. het jubileum van een bedrijf, bedrijfsjubileum - kunstenaar Ragonda IJtsma bronzen beelden Bronzen beeldjes, kunstwerk Het Bedrijf, 600 euro t.g.v bedrijfsoverdracht, jubileum bedrijfsjubileum Kunstbedrijf, kunst is business

Zakelijke kunst in brons - informatie voor bedrijven.

De bronzen beelden en beeldjes in mijn speciaal ontworpen collectie kunst voor bedrijven zijn verkrijgbaar vanaf 450 euro maar ook een bronzen beeldje van 500, 600, 700 of 800 euro behoort tot de mogelijkheden.
Deze exclusieve bronzen relatiegeschenk beeldjes en award sculpturen variëren in hoogte van 15 tot 40cm, maar ik maak ook kunst in opdracht, ter gelegenheid van een bedrijfsjubileum bijvoorbeeld.

Alle beeldhouwwerken die u op de website ziet zijn direct leverbaar.

De bronzen beeldjes uit mijn zakelijke collectie zijn ontworpen voor het bedrijfsleven, sculpturen voor het onderwijs, een vereniging, bestuur of medisch beroep et cetera.

Zakelijke beeldjes van brons.

Awards - beeldjes voor een prijsuitreiking.

Kunst in opdracht via e-mail of atelierbezoek.

Koopt u een beeld uit de collectie of laat u een nieuwe sculptuur maken, het resultaat is altijd een 100% tevreden klant. Mijn beloning is de uitbreiding van mijn vaste clientèle!
Het ontwerpen en uitvoeren van een grote bronzen trofee voor een business award gala vraagt evenveel tijd als voor een kleine serie beeldjes voor de prijsuitreiking van uw zakelijk evenement.
Maar tijdig een aanvang maken met de opdracht is altijd verstandig.

Zakelijke sculpturen vanaf 400 tot 1000 euro.

De door u verstrekte informatie vertaal ik naar een mooi strak en zakelijk beeldhouwwerk.
Ik maak voor u een exclusief zakelijk kunstwerk dat perfect weergeeft waar uw bedrijf voor staat en dat ook nog eens snel klaar is. Wat denkt u van een groot bronzen beeld bij de entree van uw bedrijf, waarvan u kleine replica's als geschenk aan uw zakelijke relaties of medewerkers kunt geven, bijvoorbeeld ter gelegenheid van een naderend jubileum?

Bronzen beeldjes..of toch liever aluminium?

Misschien wilt u een serie beeldjes in opdracht laten maken in een ander materiaal dan brons. Bij kunst in opdracht is dit wel mogelijk maar is afhankelijk van de vormgeving en het gewenste aantal.

Sculpturen die in opdracht worden gemaakt kunnen in elke gewenste oplage in brons gegoten worden. Gelukkig zijn er redenen en gelegenheden genoeg om eens kunst in opdracht te laten maken.

Een award sculptuur hoort onderscheidend te zijn.

Mijn award beeldjes zijn uiteraard ontworpen om als prijs uitgereikt te worden op een awarduitreiking. Ik maak graag awards, het maakt niet zo veel uit of de sculpturen groot of klein zijn, een beeldje dat als prijssculptuur overhandigd wordt moet vooral mooi en bijzonder zijn, het formaat is dan minder relevant.

Als er een award uitgereikt moet worden is het dus van belang dat de sculptuur die u als prijs wilt gaan overhandigen opvalt!
Zorg er voor dat het een bijzonder kunstwerk is en geen dertien in een dozijn ding.
Met kunst kunt u zich van alle andere organisaties onderscheiden, maak er gebruik van!

Het is een vorm van klantenbinding die werkt, u kunt zo tegelijkertijd reclame maken voor uw eigen bedrijf en uw waardering uiten voor een ander.
Iedereen wil graag een exclusieve bronzen award sculptuur winnen, voor klantgerichtheid duurzaamheid of innovatief ondernemen bijvoorbeeld.
De meeste bedrijven beseffen inmiddels dat de kosten van een business award niet opwegen tegen de baten!
Had ik al gezegd dat de prijzen van mijn zakelijke beelden variëren van 400 tot 1000 euro?

Relatiegeschenk sculpturen voor bedrijven.

Kunst is mijn passie en ik ontwerp dus ook graag beeldjes als relatiegeschenk voor bedrijven. Bronzen beeldjes die u met een gerust hart als kunst relatiegeschenk aan een relatie kunt geven, de vormgeving van mijn werk is strak en minimalistisch, dit wordt door veel mensen gewaardeerd, ook omdat het past in elk soort interieur.

U bent welkom in mijn atelier annex kunstbedrijf.

Niet zo groot als ik zou willen, maar met een ruime keuze uit grote en kleine sculpturen, unica en oplage. Kunstobjecten die getoond worden op de website heb ik in stock, handig voor het moment dat niet alleen een exclusief bronzen beeld maar ook een snelle levering gewenst is!

 

De kenmerken van mijn bronzen sculpturen.

De ijle mensfiguren die ik maak zijn lang, dun en uitgerekt, maar ook krachtig en trots. Aan deze vormtaal zijn mijn beelden te herkennen, ook voor mensen zonder ervaring met kunst.
De langgerektheid van mijn bronzen figuren, de broosheid, de kleine hoofden en borsten, het ontbreken van gezichten, de lange nek en grote voeten of juist het ontbreken hiervan, zijn allemaal specifieke kenmerken van mijn werk.

Kunst is gevoel.

Emotie tot uitdrukking brengen in een bronzen
sculptuur, dat is waar ik goed in ben. Ik ben een ervaren beeldhouwer, ook op het gebied van de bedrijfskunst, iets waar ik best trots op ben!

Wie ben ik als beeldend kunstenaar.

In tegenstelling tot veel andere kunstenaars heb ik veel affiniteit met het bedrijfsleven.
Dat ik erg gedetailleerd kan werken, als ex-goudsmid komt in ook in de beeldhouwkunst mooi van pas.

Ik denk in oplossingen, beelden en mogelijkheden, naast creatief ben ik ook perfectionistisch, snel, doortastend en eerlijk.

Ik werk voor particuliere klanten en voor bedrijven, instellingen, organisaties en verenigingen en ik krijg de meest uiteenlopende opdrachten, variërend van een beeldje voor een huwelijk tot een monument.

Bij zakelijke kunstopdrachten gaat het vaak om awards, beeldjes voor promovendi of voor leden van de Raad van Bestuur, maar ook om groot werk in de openbare ruimte.

Wie kan zonder beeldende kunst?

Met kunstobjecten in uw bedrijf laat u aan medewerkers, klanten en bezoekers zien dat u belang hecht aan cultuur, sfeer en creativiteit. Een leuke bijkomstigheid is dat kunst in uw bedrijfspand en op kantoor een positief effect heeft op het welzijn van uw werknemers!
Doordat beeldende kunst onbewust stimulerend werkt op de creativiteit van uw medewerkers wordt stress verminderd en zo de productiviteit van uw organisatie positief beïnvloedt.

Met kunst kunt u zich als bedrijf optimaal profileren.
Het bronzen beeld buiten of in uw bedrijf is echt meer dan alleen decoratie!
Ik zeg: kunstwerken zijn gewoon gemaakt voor het bedrijfsleven!

De kunstwerken in uw bedrijf werken communicatie ondersteunend.
Door een mooi beeldhouwwerk bij de ingang, in de hal of bij de receptie te plaatsen wordt er op beeldende wijze iets over de cultuur en filosofie van uw organisatie verteld, zo geeft u uw bezoekers en klanten als eerste indruk meteen al een goed beeld van uw bedrijf.

In een wachtruimte moet men zich altijd even zien te vermaken, de mensen kijken om zich heen, de verveling slaat toe en het wachten lijkt langer te duren. Een bronzen beeld in een dergelijke ruimte geeft afleiding en zorgt voor een aangename en luxueuze sfeer, bezoekers, klanten of patiënten zullen een bronzen sculptuur zeker waarderen!

Kunst cadeau geven.

De bronzen beeldjes uit de business art collectie zijn ontworpen als geschenk, voor een belangrijke zakelijke relatie, een jubileum van een bedrijf of medewerker, afscheid van een collega, zakenpartner of ter gelegenheid van een bedrijfsjubileum.
Vaak wordt er een beeldje uitgereikt op een bijeenkomst zoals een business event, congres of symposium.
Het komt ook voor dat er een bronzen sculptuur wordt gegeven als bedankje bij de afronding van een zakelijk project, of als cadeau voor de opening van een nieuw hoofdkantoor of ander bedrijfspand of winkel, als afscheidsgeschenk in geval van jarenlange samenwerking maar ook voor het jubileum van een bedrijf.

Universiteiten bijvoorbeeld kunnen een kunstwerk cadeau doen t.g.v. het afscheid van een hoogleraar of professor, bij promoveren of bij het vertrek van een bestuurslid van het College van Bestuur, een decaan of Rector Magnificus.
Om u een idee te geven....