Bronzen beelden . beeldend kunstenaar

«      »

Bronzen sculptuur, vrouw, natuur, ranke mensfiguren in brons | beeldhouwer Ragonda IJtsma

Terug naar bronzen beeldhouwwerken


Titel: "Guardian" / "Wachter"
Beeld nr: u28
Oplage: 1/1 unica
Materiaal: brons
Afmetingen: 14x11x53 cm
€ 2.650,00 ex 9% btw

Bronzen sculptuur, ragfijn beeldje van een vrouw.

De mens, in dit geval een vrouw, fier aan de top staand, in de verte turend als een wachter.
Deze mensfiguur is één met datgene waar hij of zij voor "staat".
Dit bronzen beeld is eenmalig uitgevoerd, een uniek kunstobject dus.
Het beeldhouwwerk is "gegroeid" uit een hazelaarstak die later uiteraard ook in brons gegoten is.

Het kunstwerk zal goed tot zijn recht komen in zowel een klassiek als een modern interieur, of dit nu bij een kunstverzamelaar, particuliere kunstliefhebber, bedrijf of instelling is.
Wat zal dit beeld prachtig staan in het hoofdkantoor van landschapsbeheer, een natuurwacht of andere organisatie die de belangen van de mens, de natuur of milieu dient!

Bij aankoop van een bronzen kunstwerk ontvangt u op verzoek een certificaat van echtheid waarop o.a. een afbeelding van het beeld en beschikbare gegevens van het kunstwerk.

Kunstbedrijf, kunstatelier, hoe men mijn atelier ook noemt, u bent er altijd welkom om dit beeld te komen bekijken, ook op een avond of in het weekend.

U bent uitgenodigd om de beschikbare bronzen sculpturen vrijblijvend maar wel op afspraak te komen bekijken in mijn atelier.
Mocht u tijdens een atelierbezoek besluiten een beeld aan te kopen dan kunt u uw aankoop na betaling direct mee naar huis nemen.

Zowel voor grote beeldhouwwerken als voor kleine beeldjes geldt: als een origineel dus eenmalig beeld of het laatste beeldje uit een bepaalde oplage verkocht is dan is het ook echt weg!
Heeft u interesse in een sculptuur dan is het verstandig om er een optie op te nemen, zo bent u er 24 uur lang van verzekerd dat niemand het beeld voor uw neus wegkaapt.

Kunt u geen keuze maken uit de sculpturen die ik in stock heb? Als kunstenaar neem ik ook kunstopdrachten aan en ik maak graag een bronzen beeld in opdracht voor u!

Ook wanneer u op zoek bent naar exclusieve zakelijke geschenken in de vorm van kleine bronzen kunstwerken voor uw bedrijf of juist een grote sculptuur in brons kan ik vast iets voor u betekenen!