Bronzen beelden . beeldend kunstenaar

«      »

Abstract bronzen beeld met de contouren van man en vrouw

Terug naar bronzen beelden


Titel: "Completeness" "Compleetheid"
Beeld nr: 69
Oplage: 2
Materiaal: brons
Afmetingen: 8x8x34 cm
€ 1.000,00 ex 9% btw

Bronzen beeld met de contouren van man en vrouw.

Het mannelijke en het vrouwelijke ineen, met elkaar verweven zodat ze samen een geheel vormen.
Van dit bronzen beeld worden maar twee exemplaren gemaakt.

Het beeldhouwwerk symboliseert de mens, een persoon die alle eigenschappen en kwaliteiten van man en vrouw in zich heeft, een persoon die zich kan vereenzelvigen met elk ander individu.

De twee figuren staan apart maar zijn toch met elkaar verweven, een eenheid met elkaar verbonden aan de basis.

Een bronzen sculptuur als award.

Voor een acteur zou dit beeld een mooie award zijn, zij moeten zichzelf in een ander kunnen verplaatsen als ze acteren en dit kunstwerk geeft deze transformatie goed weer.

De bronzen sculptuur geeft vanuit elke richting een interessant beeld. Als de sculptuur gedraaid wordt dan ziet men de contouren van de mannelijke figuur of die van de vrouw of een gedeelte van beide figuren.

Bent u op zoek naar een zakelijk kunstwerk?

Als beeldend kunstenaar maak ik ook bronzen beelden en beeldjes voor bedrijven en instellingen. Sculpturen als relatiegeschenk voor een belangrijke zakelijke relatie of voor alle medewerkers van een bedrijf.

Bedrijven geven bijvoorbeeld een bronzen beeldje bij samenwerking, ter gelegenheid van een bedrijfsjubileum of bij promoveren van medewerkers. Klikt u op de link "zakelijke sculpturen" in het menu dan ziet u de collectie direct leverbare beeldjes voor verschillende zakelijke doeleinden.

Wilt u een bronzen beeldje kopen? Ik zie uw e-mail graag tegemoet! Denkt u er aan om titel en nummer van het werk te vermelden?