Bronzen beelden . beeldend kunstenaar

«      »

Bronzen beeldje, kleinplastiek, geabstraheerd en bijna abstracte, vrouwelijke figuur

Terug naar bronzen beelden


Titel: "Proud"
Beeld nr: 51
Oplage: 5
Materiaal: brons
Afmetingen: 6x6x21 cm
€ 525,00 ex 9% btw

Klein bronzen beeldje, vrouwenfiguur.

Een staande vrouwelijke figuur, de vormgeving is strak en modern maar het werk heeft toch een sierlijke uitstraling. Klein maar fier en zelfverzekerd staat ze hier.
Een bronzen beeld hoeft toch helemaal niet zo groot te zijn? Een goed kunstwerk in een klein formaat kan minstens zoveel indruk maken als een grote sculptuur van brons!

Het beeldje dat deel uitmaakt van mijn vrije werk is direct leverbaar en vrijblijvend maar op afspraak, te bekijken in mijn atelier in Ede.

Misschien wilt u een soortgelijk kunstwerkje in opdracht laten maken?
Wanneer u mij enkele kernwoorden doorgeeft dan laat ik het eerst even op me inwerken, een eitje moet toch eerst uitgebroed worden nietwaar? Natuurlijk stuur ik u foto's van het ontwerp, dit is altijd een een ruimtelijke schets in was. Een wasmodel is namelijk veel beter te beoordelen dan een schets op papier!

Ook bedrijven kunnen bij mij terecht, voor grote en kleine kunstwerken in brons als relatiegeschenk, award of als cadeau voor een jubileum. Kan er geen keuze gemaakt worden uit de collectie dan kunt u altijd overwegen om te kiezen voor een in opdracht gemaakt beeldje.

Mocht u een bezoek willen brengen aan mijn atelier, bel of mail dan even, u bent van harte welkom!